Ο Παντοκράτωρ Ιησούς Χριστός

Ο Παντοκράτωρ Ιησούς Χριστός

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ: Συλλογή υλικού κειμένων- πολυμέσων (Multimedia)- δραστηριοτήτων για τις σχολικές εκδηλώσεις

Ας τιμήσουμε, όλοι οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία μας, τους Τρεις Ιεράρχες, που είναι προστάτες της Παιδείας, των Γραμμάτων, των μαθητών και των δασκάλων.
Είναι μια ευκαιρία η σύγχρονη εκπαιδευτική κοινότητα να εμπνευστεί από το ήθος των Τριών Ιεραρχών και να αντλήσει από την πολυποίκιλη διδασκαλία τους στοιχεία που θα βοηθήσουν στην ουσιαστική ανανέωση της παρεχόμενης παιδείας.

Μεγάλο το έργο τους και τεράστια η προσφορά τους.
Η δική μας ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης είναι η αναγνώριση του έργου τους και η προσπάθεια μας να εφαρμόσουμε στα σχολεία μας τις αρχές και τις αξίες των Πατέρων αυτών, για χάρη των παιδιών μας και της καταπληγωμένης κοινωνίας της πατρίδας μας, που διψάει για υγιή πρότυπα και πηγές ύδατος Ζωής.

Τρεις Ιεράρχες,

…ελάτε πάλι σήμερα στη σκέψη μας
να νοιώσουμε το θείο δίδαγμά σας
κι ας γίνει οδηγός σε κάθε βήμα μας
το καθʼ ενάρετο παράδειγμά σας…

Η Ιστοσελίδα μας σε μια προσπάθεια να δώσει τον εορταστικό τόνο στην μεγάλη αυτή γιορτή της Παιδείας και της Εκκλησίας, συλλέγει διαρκώς υλικό για τους φιλότιμους εκπαιδευτικούς μας, που θέλουν να παρουσιάσουν κάτι σχετικό στο σχολείο τους. Τα περιεχόμενα θα ανανεώνονται διαρκώς, όσο μας το επιτρέπουν οι δυνατότητές μας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...