Ο Παντοκράτωρ Ιησούς Χριστός

Ο Παντοκράτωρ Ιησούς Χριστός

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Φωτογραφικό υλικό των εορτασμών - εκδηλώσεων και των συμβάντων στην Ενορία μας το 2μηνο Ιαν-Φεβ 2014

1. Φωτογραφικό υλικό από τον πανηγυρικό εορτασμό των Αγίων Θεοφανίων με την παρουσία πλήθους πιστών που με ευλάβεια περίμεναν και την παραμονή και ανήμερα να λάβουν το Μεγάλο Αγιασμό








2. Φωτογραφικό υλικό από την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 όπου μετά την Θεία Λειτουργία η Ενορία μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα. Επίσης όπως έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια προσφέρθηκε στους επιτυχόντες ενορίτες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η Εικόνα του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου ως ευλογία για την ζωή τους.









3.Φωτογραφικό υλικό από την απογευματινή πνευματική εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2014 στην Ι.Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Κάλαμο








4. Φωτογραφικό υλικό από τον Πανηγυρικό Εσπερινό των Τριών Ιεραρχών την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 που τέλεσε στον Ναό μας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ.κ. Γεώργιος αλλά και από την ομιλία του Δρ. Δημητρίου Μητάκου ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Τρείς Ιεράρχες: Οι Προστάτες των Ελληνικών Γραμμάτων”


















5. Φωτογραφικό υλικό από την ομιλία της Θεολόγου-Φιλολόγου κ. Μαρίας Γεωργούλα προέδρου της Εξ. Ιεραποστολής Αθηνών με θέμα «οι διωγμοί των χριστιανών σήμερα» και από το καθιερωμένο κέρασμα που δόθηκε στην Ενοριακή Εστία.











6. Και τέλος φωτογραφικό υλικό από ένα δυσάρεστο γεγονός που στενοχώρησε όλους τους ενορίτες του Αγίου Γεωργίου, καθώς άγνωστοι προξένησαν καταστροφές στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου “του μικρού” κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Φεβρουάριου 2014. Προς ενημέρωση των ενοριτών μας οι ζημιές αποκαταστάθηκαν αμέσως από τους υπεύθυνους της Ενορίας ενώ ενημερώθηκε σχετικά και το Α.Τ. Θηβών.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...